Archipelago Adventure 21.8.2010

KILPAILUKESKUS:
Långvik, Kirkkonummi, Kartta

SARJAJAKO:
Kilpasarjat:
Kaksihenkiset Kilpa MIEHET, Kilpa NAISET ja Kilpa SEKA – yhteislähtö kello 10.00
Kaikissa kilpasarjoissa voittajan laskettu tavoiteaika on noin 5-6 tuntia. Huom. naisten kilpasarjassa ja sekasarjalla on matkassa lyhyempi rata mitä miesten sarjassa.
Harraste- / kuntosarja:
Kaksihenkinen Kuntosarja – yhteislähtö kello 10.00

Kuntosarjassa voittajan laskettu tavoiteaika on noin 3 tuntia.
HUOM! Kaikissa sarjoissa varauduttava kantamaan melontaliivejä pyöräilyosuudella.


OSALLISTUMISMAKSU:
Osallistumismaksu on 80e / joukkue 14.8.2010 mennessä. Maksu sisältää melontakaluston vuokran, kartat, reittiohjeet sekä kilpailunumeron. Omalla melontakalustolla kisaavat maksavat 50e. Maksupäivä määrää maksun suuruuden, 14.8.2010 jälkeen maksut ovat 100 / 70 euroa. HUOM! sähköisen kilpailukortin (emit) vuokra on 5e, maksu suoritetaan kisapaikalla käteisellä tasarahana.
Maksu maksettava ilmoittautumisen yhteydessä tilille L-U OP 529745-240802. Viestikenttään teksti: APA2010, joukkueen nimi

ILMOITTAUTUMINEN: (aukeaa vko 30)
TÄSTÄ!

MATERIAALIN JAKO:
Alkaa kilpailukeskuksessa kello 08.00

KARTTA:
Kilpailussa käytetään erilaisia karttoja joiden mittakaavat vaihtelevat 1:1000 ja 1:50000 välillä
LAJIT:
Melonta, juoksu/coastaleering, suunnistus, maastopyöräily sekä yllätystehtäviä (Quest).
KANOOTTI:
Kaluston käyttöä ei siis rajoiteta muulta osin kuin siltä että käytössä pitää olla alle 170cm yksipäiset melat. Melontaliivit tulee olla päällä ja asianmukaisesti kiinnitetty riippumatta valitusta melontakalustosta.
- Oma melontakalusto tulee kuljettaa melonnan lähtöpaikalle ennen kilpailun alkua. Paikka ilmoitetaan n. 2 vrk ennen kilpailua. Melonnassa riittää vettä, kiville voi kolista, jos tähystäjä on umpi sokea.

PAKOLLISET VARUSTEET / joukkue:
2 x maastopyörä
2 x pyöräilykypärä
2 x hanskat (suositeltavat)
1 X EA paketti = 1m urheiluteippiä ja 1kpl ensiside
1 x vedenpitävätussi
1 x matkapuhelin, kastumiselta suojattuna

2 x pilli (nopeasti saatavilla melonnan aikana, esim. liiveissä kiinni)

AJANOTTO:
Kilpailussa aika otetaan EMIT leimausjärjestelmällä. Jokaisessa sarjassa koko reitti on ns. rogainingia, jossa jokainen haettu rasti tuo joukkueelle +1p (tai jossain tapauksessa enemmänkin jos kyseessä aikaa vievä tehtävärasti). Kaikki rastit on haettava ohjatussa järjestyksessä ts. väliinjätettyä rastia ei voi hakea myöhemmin, ellei käy kaikilla sen jälkeisillä rasteilla uudestaan.  Maksimiajan ylitys tuo joukkueelle -1p / alkava kolme minuuttia. Tasapisteissä ratkaisee maaliintuloaika.
VAKUUTUS:
Joukkueita EI ole vakuutettu millään tavalla järjestäjän toimesta. Tarkistathan oman vakuutusturvasi ennen osallistumista!

ARCHIPELAGO ADVENTURE 21.8.2010
Kilpailu on Multisport Cupin 3 osakilpailu

MULTISPORT CUP 2010:
Kaikissa kilpasarjoissa lasketaan tänä vuonna erikseen yhteiskilpailu pisteet. Lopputuloksiin huomioidaan neljästä kilpailusta kolmen parhaat pisteet. Joukkueeseen voi kuulua neljä (4) eri kilpailijaa jotka kauden aikana pisteitä kokoavat.
MAJOITTUMINEN:
Majoitus mahdollisuuksista tiedotetaan myöhemmin
LISÄTIEDOT:
Kilpailun johtaja Mika Pasonen 050-5174400
Ratamestarit Pete Forsman ja Janne Mononen
Suomen Multisport Urheilijat ja Etelä-Suomen Multisport ry toivottaa kaikki tervetulleiksi loppukesän kosteaan seikkailukohokohtaan!
©2022 Etelä-Suomen Multisport ry